Toelating en diploma

Ben jij een afgestudeerd econoom of econometrist? Dan sluit het BoFEB-traineeship perfect aan op je studie. Heb je een andere universitaire studie gevolgd, maar beschik je over een stevige kennis van algemene economie? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren!  

De toelating vindt plaats op basis van je behaalde studieresultaten en een sollicitatiegesprek met Jan Donders, directeur van BoFEB, en een medewerker van een van de 'economendirecties' van de ministeries. 

Het programma start elk jaar in maart en september en duurt twaalf maanden. In iedere periode is er plek voor minimaal acht en maximaal vijftien trainees.

Getuigschrift

Wij beoordelen jouw prestaties tijdens het traineeship door middel van tentamens, werkstukken naar aanleiding van praktijkopdrachten en je prestaties tijdens het tweede halfjaar, waarin je  aan de slag gaat bij een ministerie of andere overheidsinstelling. Rond je het traineeship succesvol af? Dan ontvang je een getuigschrift van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam.